گوگل پزشک شما نیست ! | 4 راهکار برای این جست‌وجوی مخرب

زمان مطالعه: 2 دقیقه

گوگل پزشک شما نیست اینترنت زندگی ما را تغییر داده و حالا شاید بیشتر ما گاهی دلیل برخی دردها و علائم بدنی خود را می‌خواهیم در گوگل پیدا کنیم. اما به این واقعیت توجه کنید: گوگل پزشک شما نیست!

بررسی‌های پژوهشگران آمریکایی نشان می‌دهند که از هر پنج نفر، دو نفر پس از مراجعه به گوگل، خود را مبتلا به بیماری‌های وخیم می‌پندارند. این بررسی که روی دو هزار نفر آمریکایی انجام شده نشان می‌دهد: ۷۴ درصد کسانی که به جست و جو در اینترنت پرداخته بودند، گفته‌اند که جستجو در مورد نشانه‌های بیماری، بیش از اینکه به کنترل اضطراب کمک کند، آنها را درباره سلامتی خود نگران کرده است.

گوگل پزشک شما نیست | نتایج یک بررسی در آمریکا

پژوهشگران دریافتند که جستجو در اینترنت، نخستین انتخاب همه داوطلبان نیست و نیمی از آنها ترجیح می‌دهند که ابتدا به پزشک مراجعه کنند اما حدود ۲۶ درصد داوطلبان که با توصیه‌های اینترنتی نجات یافته‌اند، از دیدن پزشک خودداری می‌کنند. بخشی از این خودداری، به خاطر هزینه درمان، بخشی به خاطر باور نداشتن به پزشکان و بخش دیگری نیز به خاطر نداشتن زمان کافی است. پژوهشگران در این بررسی، عوامل دیگری را نیز برای خودداری از مراجعه به پزشک مشخص کردند که توضیح بهتر، هزینه کمتر و برنامه‌ریزی بهتر را در بر می‌گیرد.

دکتر “رابرت موردکین”(Robert Mordkin)، از پژوهشگران این پروژه می‌گوید: این بررسی نشان می‌دهد که شمار بالایی از مردم، با نشانه‌های منفی زندگی می‌کنند که درک درستی از آنها ندارند. بسیاری از این نشانه‌ها، مربوط به بیماری تیروئید هستند. اگرچه کسب اطلاعات، کار درستی است اما باید به اهمیت آزمایش‌های واقعی نیز توجه داشت. حقیقت این است که بیش از نیمی از بزرگسالان برای کسب اطلاع در مورد نشانه‌هایی که در خود می‌بینند، به گوگل مراجعه می‌کنند؛ در حالی که مراجعه به پزشک با وجود نیاز به زمان و هزینه می‌تواند به بررسی و مدیریت بهتر سلامتی کمک کند.

۷۴ درصد کسانی که به جست و جو در اینترنت پرداخته بودند، گفته‌اند که جستجو در مورد نشانه‌های بیماری، بیش از اینکه به کنترل اضطراب کمک کند، آنها را درباره سلامتی خود نگران کرده است.

گوگل پزشک شما نیست

راه‌کار چیست؟


۱. گوگل پزشک شما نیست و محتواهایی که در فضای وب درباره بیماری‌ها می‌خوانید ممکن است دارای ایرادهای زیادی باشد

۲. چکاپ هر شش ماه یک‌بار را برای کنترل میزان اضطراب از بیماری‌‌های احتمالی را جدی بگیرید 

۳. به نظام ارجاع توجه کنید، اول به پزشک عمومی مراجعه کنید و از او مشورت بگیرید و در صورت وجود علائم بیشتر پزشک عمومی شما را به پزشک‌های متخصص ارجاع می‌دهد

۴. سلامت و علائم بدنی خود را با دستگاه‌های خانگی مانند فشار خون و… رصد کنید


منبع: دیلی میل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *